دکتر سید مهدی موسوی زاده
Search
Close this search box.
جراحی انجام پیکر تراشی

جراحی پیکرتراشی : راز تناسب اندام مردان و بانوان

بسیاری از افراد به دنبال داشتن اندامی متناسب هستند و به همین منظور روش های متفاوتی را امتحان می کنند ، پیکرتراشی یکی از روش های زیبایی برای داشتن اندامی زیبا است. این متد زیبایی با روش های جراحی تهاجمی و غیر جراحی متفاوتی انجام می شود. زیباسازی اندام در حقیقت بخشی از روند جراحی کانتور بدن و کاملا زیبایی است که برای ایجاد تناسب اندام بخصوص در قسمت میان تنه ، گزینه بسیار مناسبی می باشد.در ادامه دکتر سید مهدی موسوی زاده بهترین فوق تخصص جراحی پلاستیک در تهران اطلاعات مفیدی در این باره ارائه می دهد. اکنون توجه شما را به ادامه مطلب جلب می کنیم.

پیکرتراشی چیست ؟

این متد یکی از موثرترین و کارآمدترین روش های دستیابی به تناسب اندام می باشد و تکنیک های مختلفی اعم از لیپوساکشن ، لیپوماتیک ، لیپولیز و غیره برای انجام آن وجود دارد. طی انجام این عمل ، چربی های اضافی از بدن خارج می گردد و انجام آن به دست بهترین جراح پلاستیک تهران ، امکان پذیر می باشد.

به طور کلی عمل پیکرتراشی ، برای افرادی که به وسیله ورزش و رژیم غذایی موفق به کاهش وزن نشده اند می تواند مثمر ثمر واقع گردد. البته لازم به ذکر است که پیکر تراشی برای اشخاصی که با چاقی مفرط مواجه هستند و با انجام این روش درصدد کاهش وزن می باشند ، روش مناسبی نخواهد بود.

پیکرتراشی زنان

پیکرتراشی چگونه انجام می شود؟

کسانی که کاندید انجام این جراحی هستند، قصد دارند مراحل انجام آن را به صورت دقیق بدانند. بنابراین دراین بخش از سایت دکتر موسوی زاده مراحل این روش را برایتان شرح می دهیم:

مراحل انجام جراحی پیکرتراشی به شرح زیر است:

  1. بیهوشی: جراحی پیکرتراشی معمولاً با بیهوشی عمومی انجام می‌شود.
  2. ایجاد برش: جراح، برش‌هایی را در نواحی مورد نظر ایجاد می‌کند.
  3. حذف چربی: چربی‌های اضافی با استفاده از روش‌های مختلفی مانند لیپوساکشن یا لیپوماتیک از بین برده می‌شوند.
  4. سفت کردن پوست: در صورت نیاز، پوست نواحی مورد نظر سفت می‌شود.
  5. بستن برش‌ها: برش‌ها با بخیه بسته می‌شوند.

کاندیدای مناسب پیکرتراشی

افرادی که قصد ایجاد اندامی زیبا از طریق روش های جراحی را دارند می بایست از شرایط زیر برخوردار باشند:

  1. بدن آن ها فاکتورهای کامل سلامت را برای انجام عمل داشته باشد.
  2. نسبت به عمل پيکرتراشي ، دیدگاهی واقع گرایانه داشته باشند.
  3. افرادی که متقاضی انجام این عمل هستند بایستی غیر سیگاری باشند و در صورت سیگاری بودن مصرف آن را از مدتی قبل ترک نمایند.

چه کسانی کاندید مناسبی برای پیکرتراشی نیستند

افراد زیر کاندید مناسبی برای پیکرتراشی نیستند و لازم است در صورت تصمیم برای انتخاب روش مناسب ملاحظلات پزشکی را درنظر بگیرند.

  • افراد دارای بیماری‌های قلبی عروقی: افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مانند سکته قلبی یا مغزی، نارسایی قلبی و فشار خون بالا، در معرض خطر بیشتری برای عوارض جانبی جراحی پیکرتراشی هستند.
  • افراد دارای بیماری‌های ریوی: افراد مبتلا به بیماری‌های ریوی مانند آسم و COPD، در معرض خطر بیشتری برای عوارض جانبی بیهوشی هستند.
  • افراد دارای دیابت: افراد مبتلا به دیابت، در معرض خطر بیشتری برای عفونت و مشکلات ترمیم زخم هستند.
  • افراد دارای بیماری‌های سیستم ایمنی: افراد مبتلا به بیماری‌های سیستم ایمنی مانند لوپوس و آرتریت روماتوئید، در معرض خطر بیشتری برای عفونت و عوارض جانبی جراحی هستند.
  • افراد سیگاری :سیگار کشیدن می‌تواند خطر عوارض جانبی جراحی پیکرتراشی مانند عفونت، خونریزی و مشکلات ترمیم زخم را افزایش دهد.
  • افراد چاق: جراحی پیکرتراشی برای افراد چاق که شاخص توده بدنی (BMI) آنها بیش از 30 است، توصیه نمی‌شود. این افراد ابتدا باید با رژیم غذایی و ورزش وزن خود را کم کنند.
  • زنان باردار یا شیرده: جراحی پیکرتراشی برای زنان باردار یا شیرده توصیه نمی‌شود.
  • افراد دارای انتظارات غیر واقعی:افراد باید انتظارات واقع‌بینانه‌ای از جراحی پیکرتراشی داشته باشند. این جراحی می‌تواند به بهبود تناسب اندام کمک کند، اما نمی‌تواند جایگزین رژیم غذایی سالم و ورزش منظم باشد.
  • افراد دارای مشکلات روحی و روانی: افراد مبتلا به مشکلات روحی و روانی مانند افسردگی و اضطراب، ممکن است بعد از جراحی پیکرتراشی دچار مشکلات روحی و روانی بیشتری شوند.
  • افراد دارای پوست شل و افتاده: جراحی پیکرتراشی برای افراد دارای پوست شل و افتاده که به دلیل افزایش سن یا کاهش وزن دچار افتادگی پوست شده‌اند، مناسب نیست. این افراد ابتدا باید با روش‌های دیگری مانند لیفت پوست، افتادگی پوست خود را درمان کنند.
  • افراد دارای سابقه اسکار بد: افراد دارای سابقه اسکار بد، ممکن است بعد از جراحی پیکرتراشی دچار اسکارهای بدتر شوند.

پیکر تراشی در کدام بخش های بدن قابل انجام است ؟

پیکرتراشی برای از بین بردن رسوبات چربی و پوست اضافی در نواحی زیر استفاده می شود :

  1. شکم : فقط ناحیه شکم یا به طرفین و کمر نیز کشیده می شود.
  2. باسن : اگر باسن به صورت ناهموار ، صاف یا افتاده باشد.
  3. کشاله ران : ناحیه تحتانی شکم در قسمت داخلی ران فرو می رود.
  4. ران ها : این شامل ران داخلی ، خارجی و کامل نیز می باشد.

مزایای پیکرتراشی

این متد یک تکنیک کم تهاجمی است و از رایج ترین روش های زیبایی بدن و بسیار کارآمد می باشد و به شما کمک می کند تا اندامی متناسب و خوش فرم داشته باشید. پیکرتراشی ، گزینه ای ایده آل و با محبوبیت فزاینده ای است که به طور گسترده برای شکل دادن به قسمت میانی بدن به شکل یک ساعت شنی جذاب برای خانم ها مورد استفاده قرار می گیرد. زمان بهبودی این تکنیک زیبایی در مقایسه با روش های تهاجمی ، به طور قابل توجهی کوتاه تر است و می توان گفت که روشی ایمن است که فقط تحت بی حسی موضعی انجام می شود.

پیکرتراشی مردان

پیکرتراشی با 4 روش جراحی

روش های موثر برای پیکر تراشی استفاده از روش های جراحی است که در ادامه مقاله به آن اشاره کردیم :

  • لیپوساکشن: در این روش، چربی‌های اضافی با استفاده از دستگاه ساکشن از بین برده می‌شوند.
  • لیپوماتیک: این روش نوعی لیپوساکشن پیشرفته است که از امواج اولتراسوند برای تخریب سلول‌های چربی استفاده می‌کند.
  • ابدومینوپلاستی: در این روش، پوست و چربی اضافی شکم برداشته می‌شود و عضلات شکم سفت می‌شوند.
  • براکیوپلاستی: در این روش، پوست اضافی بازو برداشته می‌شود.

در ادامه در خصوص این موارد بیشتر بدانید:

پیکرتراشی با ابدومینوپلاستی

جراحی ابدومینوپلاستی برای حذف چربی های ناحیه شکم و لیفت پوست این قسمت انجام می شود. این فرآیند دو تکنیک متفاوت به نام های ابدومینوپلاستی کامل و جزئی دارد. هر کدام از این تکنیک ها بسته به میزان چربی های اشباع شده توسط پزشک انتخاب می شود. این فرآیند حذف چربی و لیفت پوست برای خانم هایی که به دلیل بارداری و اضافه وزن دارای چربی شکم هستند ، این روش زیبایی را انتخاب می کنند.

01:15
truncate dir-rtl

افراد کاندید ابدومینوپلاستی

مقایسه پیکر تراشی با لیپوماتیک

روش های پیکرتراشی بسته به نیاز مراجعه کننده ، ویژگی های چربی اشباع شده ، نظر پزشک و غیره متفاوت است. یکی از روش های لاغری موضعی پرطرفدار ، لیپوماتیک است. در طی این روش لاغری کوچک ترین برشی در ناحیه شکم یا منطقه اشباع شده از چربی ایجاد نمی شود. تنها سوراخی با قطر بسیار کم برای استخراج چربی زده می شود. این روش می تواند چربی های قسمت های متفاوت بدن مانند پهلو ، بازو ها ، باسن ، شکم و ران را از بین ببرد.

پیکرتراشی با ماموپلاستی

ماموپلاستی از روش های پرطرفدار زیباسازی سینه خانم ها و آقایان در تهران است. در طی این تکنیک خاص ، چربی و پوست های اضافی سینه حذف می شوند. این فرآیند جراحی برای خانم ها و آقایانی که از سایز بزرگ سینه و حالت افتاده آن ها رنج می برند ، بسیار کاربردی است. افرادی که به دلیل بزرگی سینه ها دچار افتادگی شانه و بدفرمی قسمت بالایی اندام شان شده است ، می توانند با انتخاب بهترین جراح پلاستیک ، بالا تنه ای زیباتر برای خود خلق کنند.

پیکرتراشی با لیفت بازو

بزرگ بودن اندازه بازو ها و شلی پوست ن نمای نازیبایی را در اندام ایجاد می کند. در صورتی که شما نیز از این مشکل رنج می برید با استفاده از لیفت بازو درصدد رفع مشکل برآیید. در طی این فرآیند ، جراح در ناحیه تحتحانی بازو برش هایی ایجاد می کند. اندازه برش و نحوه زدن آن ها بسته به میزان چربی و فرم بازو هر فرد دارد. پس از برش ، چربی های اضافه خارج شده و پوست لیفت می شود. ناحیه برش داده شده در نهایت بخیه زده خواهد شد. لیفت بازو به نام براکیوپلاستی نیز معروف است.

آیا پیکرتراشی بدون جراحی امکان پذیر است؟

بله، پیکرتراشی بدون جراحی نیز امکان‌پذیر است. روش‌های مختلفی برای پیکرتراشی بدون جراحی وجود دارد که به طور کلی به دو دسته تقسیم می‌شوند:

روش‌های کم‌تهاجمی:

  • لیزر لیپولیز: در این روش، از لیزر برای تخریب سلول‌های چربی استفاده می‌شود.
  • کرایولیپولیز: در این روش، از سرما برای تخریب سلول‌های چربی استفاده می‌شود.
  • تزریق چربی: در این روش، چربی‌های اضافی از یک قسمت بدن برداشته شده و به قسمت‌های دیگر بدن که نیاز به حجم بیشتر دارند، تزریق می‌شود.
  • الکترولیپولیز: در این روش، از جریان الکتریکی برای تخریب سلول‌های چربی استفاده می‌شود.
  • فرکانس رادیویی: در این روش، از امواج رادیویی برای گرم کردن و تخریب سلول‌های چربی استفاده می‌شود.

روش‌های غیرتهاجمی:

  • رژیم غذایی سالم: با داشتن یک رژیم غذایی سالم می‌توانید به طور طبیعی چربی‌های اضافی بدن خود را از بین ببرید.
  • ورزش منظم: ورزش منظم به شما کمک می‌کند تا کالری بسوزانید و عضلات خود را تقویت کنید.
  • ماساژ: ماساژ می‌تواند به گردش خون و سم زدایی بدن کمک کند.

توجه داشته باشید لاغری و تناسب اندام با این روش ها ممکن است نتیجه سریعی نداشته باشد.

اقدامات قبل از پیکرتراشی

رعایت برخی نکات باعث می شود علاوه بر کسب نتیجه مناسب تر، دوران نقاهت خود را سریع تر طی کنید. از اصلی ترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افراد در صورتی که داروی خاصی به مصرف می رسانند ، سابقه ابتلا به بیماری زمینه ای خاصی دارند یا نسبت به برخی داروها آلرژی یا حساسیت دارند ؛ باید قبل از عمل ، این موضوع را به اطلاع پزشک خود برسانند.  قبل از انجام جراحی، باید مصرف برخی از داروها مانند آسپرین و داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی را قطع کنید.
  • قبل از عمل پيکرتراشي ، می بایست مصرف برخی داروها همچون داروهای رقیق کننده خون از قبیل ژلوفن ، بروفن و آسپرین به کلی قطع گردد.
  • مصرف سیگار تقریبا از 2 هفته قبل از عمل تا 2 هفته پس از آن ممنوع می باشد.
  • انتخاب یک جراح پلاستیک و زیبایی باتجربه و ماهر بسیار مهم است.
  • قبل از انجام جراحی، باید با جراح خود مشورت کنید تا انتظارات شما از این جراحی واقع‌بینانه باشد.
  • قبل از انجام جراحی، باید آزمایش‌های لازم را انجام دهید تا از سلامت عمومی خود مطمئن شوید.

عوارض پیکرتراشی چیست ؟

قاعدتا هر عملی در صورتی که به درستی انجام نشود ممکن است برخی عوارض و پیامدهای احتمالی به دنبال داشته باشد.

برخی از عواقب احتمالی این پروسه زیبایی عبارتند از :

  1. حساسیت به داروی بی حسی
  2. خونریزی شدید
  3. مواجهه با عفونت در موضع عمل

از این رو انتخاب جراح پلاستیک در تهران از ملزومات انجام اعمال پیکرتراشی می باشد ، چرا که در این صورت نه تنها از بروز عوارض عمل کاسته خواهد شد ، بلکه فرد به نتایج ایده آل و قابل قبول خود نیز دست خواهد یافت.

آیا چربی های موضعی بعد از عمل پيکرتراشی بازمی گردند ؟

افراد برای حفظ نتایج حاصل از عمل زیبایی و جلوگیری از بازگشت مجدد چربی های حذف شده ؛ موظف به رعایت رژیم غذایی تجویز شده از جانب پزشک معالج خود و همچنین انجام تحرک کافی ، بعد ازپروسه زیبا سازی اندام می باشند.

سخن آخر

جراحی پیکرتراشی، که به عنوان کانتورینگ بدن نیز شناخته می‌شود، مجموعه‌ای از روش‌های جراحی است که برای حذف چربی‌های موضعی و سفت کردن پوست در نواحی مختلف بدن مانند شکم، پهلو، ران، باسن، بازو و غبغب استفاده می‌شود. این روش برای تناسب اندام به تنهایی کافی نیست و باید در کنار رژیم غذایی سالم و ورزش منظم انجام شود.

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *